Shogun Assassin

Widescreen edition, Vipco's Vaults of Horror

Hankittu
Splashdvd.com
Tiedot kokosi: hansolo

LinkitPääsivu
IMDb
Arvostelut: dvdCult.com, KFC Cinema

"Lone wolf and son. The greatest team in the history of mass slaughter."

DVD
Julkaistu21.2.2000
JulkaisijaVipco (UK)
Aluekoodi1 2 3 4 5 6
Kesto82 min (1:21:30)
Kappaleita  15
LeikattuEi
VideoPAL (720x576)
Kuva2.35:1 Letterbox [2.35:1]
ÄäniraidatDD 2.0 Mono / englanti (192)
Levyt1 kpl (SS-SL), pinta: kuva
Tekstitys0
KoteloKeep case (läpinäkyvä)
KooditUPC: 5 024165 852316, Catalog: VIP064WDVD, DiskID: DVDVolume
  
Elokuva
Tuotettu1980
Ikärajat18 (UK)
Lajisamurai, splatter
VäriKyllä
Puhekieli  englanti (japani)
MaaUSA (Japani)
OhjausRobert Houston (Kenji Misumi)
StudiotA New World Pictures
 
Titlet3 : T1: 4 068 770 KB.
Aloitusvaroitus - päävalikko (pakollinen)
LopetusEi toimintaa : päävalikko
VälilehtiEi ole
SuojausEi tiedossa, Ei RCE:tä, CSS/CPPM

Näyttelijät
Tomisaburo Wakayama
Juonikuvaus
Hämmästyttävän väkivaltainen Shogun Assassin kertoo tarinan Lone Wolfiksi kutsutusta roninista, joka aikaisemmin eli turvattua elämää vaimonsa ja poikansa kanssa. Kaikki muuttuu, kun hän kieltäytyy liittoutumasta Kurandon, häikäilemättämän Shogunin kanssa. Kurando tapattaa Lone Wolfin vaimon, Azamen. Vihan sokaisemana Lone Wolf vannoo kostoa vaimonsa kuolemasta, ja ottaa mukaansa poikansa Tizuron kostomatkalle. Lähde: IMDB
Valikot
Staattinen, vain taustakuvia (59 s/kierros, ei looppia > hyppää elokuvaan). Ei ääntä. Kuvasuhde: 1.33:1.
Extrat
 • "Trailer" : trailerissakin kuva virheellisesti liputettu anamorfiseksi. (0:02:24, T2, englanti dd 2.0 192 kbps, letterbox 2.35:1)
 • "Picture Gallery" : 20 stillikuvaa elokuvasta. (T2, 4:3)
 • Muuta
  Shogun Assassin on itse asiassa kooste kahdesta Kenji Misumin ohjaamasta japanilaisesta Lone Wolf and a Cub -elokuvasta 'Swords of Vengeance' ja 'Baby cart at the river Styx'. Amerikkalainen tuottaja David Weisman ja ohjaaja Robert Houston päättivät koostaa näiden kahden elokuvan 'parhaista hetkistä' (lue: verisimmistä) itsenäisen elokuvan Amerikan markkinoille nimellä 'Shogun Assassin'. Elokuva dupattiin englanniksi ja musiikki sävellettiin uudelleen (hilpeää syntikkamusaa). Myös hahmojen keskinäiset suhteet, ja hahmojen rooleja yleensäkin, muutettiin.
  Amerikkalainen Animeigo.com tuo levitykseen nämä alkuperäiset elokuvat restauroituina anamorfisina versioina ja tietenkin leikkaamattomina alkuperäisellä japaninkielisellä dialogilla ja musiikilla. Vältä erittäin heikkolaatuisia Brittiversioita. Näistä kahta on myös leikattu naisiin kohdistuvan väkivallan osalta. Hong Kong dvd -versiossa ei ole englanninkielistä tekstitystä.
  Shogun Assassin elokuvasta ei ole olemassa muita julkaisuja maailmalla paitsi samaiselta Vipcolta tullut täyskuvaversio.
  Kuva on virheellisesti liputettu anamorfiseksi, vaikka se on vain 4:3 letterbox 2.35:1. Oheisissa kuvankaappauksissa tästä aiheutuva kuvan vääristymä on korjattu. Elokuvaa katsoessa täytyy widescreen TV asettaa 4:3 -tilaan ja soitin luonnollisesti 16:9 -tilassa. Tavallisella 4:3 TV:llä soitin täytyy asettaa 16:9 tilaan, jotta kuvan suhteet eivät vääristyisi. Muuten elokuva näyttää todella litteältä. Tämän lisäksi kuva näyttäisi olevan hieman ylirajattu, joten kuva-ala ei näy aivan kokonaan.